Menu
Hoe kunnen we u helpen? HELIOMARE BIEDT ONDERSTEUNING OP:
Niemand aan de zijlijn!

Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Daarom zetten wij iedere dag onze expertise, kwaliteit en onze mentaliteit in om onze belofte waar te maken. Uiteraard staan uw behoeften en wensen hierbij centraal. Wij werken dus graag samen met u en uw naasten!

We werken voor u aan resultaat

Heliomare begrijpt als dat een keuze voor behandeling, therapie, training, onderwijsvorm of andere ondersteuning gemakkelijker te maken is als u de resultaten daarvan kunt zien. We maken graag aantoonbaar wat onze ondersteuning voor bijdrage levert aan de zelfstandigheid van onze cliënten/patiënten en leerlingen. Dat geeft u een indruk wat u van onze ondersteuning kunt verwachten.

icn_aanmelden Created with Sketch. Ik wil me
aanmelden
icn_verwijzen Created with Sketch. Ik wil iemand
verwijzen
Ik wil het
aanbod bekijken
Ik wil een
vraag stellen

Bewegen en Sport

Onze ervaring leert dat iedereen kan sporten, onafhankelijk van beperking, aandoening of tijdelijke blessure. Bovendien blijkt uit onderzoek dat mensen zich prettiger voelen als ze bewegen. Ons Beweeg- en sportcentrum in Wijk aan Zee is voor iedereen, met of zonder handicap, beperking of blessure. Wij zijn gespecialiseerd in medische fitness voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een hoge bloeddruk of overgewicht. Volgt u bij ons een revalidatiebehandeling, dan is bewegen en sporten daar een belangrijk onderdeel van.

Sporten tijdens de revalidatie

Bij Heliomare hebben we een sporthal, fitnesscentrum, zwembad en behandelunit op het strand. Tijdens uw revalidatie traint u hier verschillende vaardigheden die bijdragen aan het behalen van uw revalidatiedoelen. Wij denken graag mee over uw mogelijkheden tot bewegen en sporten. Niet alleen tijdens uw revalidatiebehandeling, maar ook voor de periode daarna in uw eigen (woon)omgeving.

Revalideren en sporten aan zee

Heliomare Sport in Wijk aan Zee ligt dichtbij het strand en in de duinen. Niet alleen een prettige omgeving om te zijn, maar ook een omgeving die zich leent voor bijzondere sport- en revalidatiemogelijkheden, zoals handbiken, nordic walking en zelfs suppen op zee.

Sporten voor particulieren

Ook als u niet in behandeling bent bij Heliomare, kunt u trainen bij Heliomare Sport in Wijk aan Zee. Of u nu overgewicht heeft, een te hoge bloeddruk of gewoon fit en vitaler wilt zijn. In de avonduren en het weekend heeft ons sportcentrum veel sport- en bewegingsactiviteiten voor volwassenen en kinderen met en zonder beperking. Onder andere Aquafit, Banenzwemmen, Bewegen in warm water, Fit in 12 weken, Fitness, Fitkids, Nordic Walking en Zaalsport. U krijgt daarbij individuele ondersteuning door onze gespecialiseerde bewegingsagogen.

Voor verdere informatie zie onze locatiepagina over het Beweeg- en Sportcentrum.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
Staat wat u zoekt hier niet tussen? Probeer onze wegwijzer eens
Heliomare biedt meer

Heliomare biedt ondersteuning op de volgende gebieden:

Deel dit bericht
Terug naar boven
Ambassadeurs aan het woord
"Ik heb zelf de touwtjes weer in handen"
Barbara Duiverman Ex-cliënt Heliomare Revalidatie

Lees verder