Menu
Hoe kunnen we u helpen? HELIOMARE BIEDT ONDERSTEUNING OP:
Niemand aan de zijlijn!

Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Daarom zetten wij iedere dag onze expertise, kwaliteit en onze mentaliteit in om onze belofte waar te maken. Uiteraard staan uw behoeften en wensen hierbij centraal. Wij werken dus graag samen met u en uw naasten!

We werken voor u aan resultaat

Heliomare begrijpt als dat een keuze voor behandeling, therapie, training, onderwijsvorm of andere ondersteuning gemakkelijker te maken is als u de resultaten daarvan kunt zien. We maken graag aantoonbaar wat onze ondersteuning voor bijdrage levert aan de zelfstandigheid van onze cliënten/patiënten en leerlingen. Dat geeft u een indruk wat u van onze ondersteuning kunt verwachten.

icn_aanmelden Created with Sketch. Ik wil me
aanmelden
icn_verwijzen Created with Sketch. Ik wil iemand
verwijzen
Ik wil het
aanbod bekijken
Ik wil een
vraag stellen

Hoe kunnen we u helpen?

Wie zich onderdeel voelt van de samenleving is een gelukkiger mens. Met de ondersteuning van Heliomare hebben kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking meer kans om weer mee te doen. Met ruim 30 locaties is Heliomare de enige zorg- en onderwijsinstelling in Noord-Holland waar u voor een totaaloplossing terecht kunt. 

Onze expertisegebieden

Heliomare geeft professionele aandacht op de gebieden:

Daarnaast bieden we specifieke diensten voor professionals aan om hen te helpen bij het omgaan met en de ondersteuning van mensen met een beperking.

Deel dit bericht
Terug naar boven
Ambassadeurs aan het woord
"Ik heb zelf de touwtjes weer in handen"
Barbara Duiverman Ex-cliënt Heliomare Revalidatie

Lees verder