Menu
Hoe kunnen we u helpen? HELIOMARE BIEDT ONDERSTEUNING OP:
Niemand aan de zijlijn!

Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Daarom zetten wij iedere dag onze expertise, kwaliteit en onze mentaliteit in om onze belofte waar te maken. Uiteraard staan uw behoeften en wensen hierbij centraal. Wij werken dus graag samen met u en uw naasten!

We werken voor u aan resultaat

Heliomare begrijpt als dat een keuze voor behandeling, therapie, training, onderwijsvorm of andere ondersteuning gemakkelijker te maken is als u de resultaten daarvan kunt zien. We maken graag aantoonbaar wat onze ondersteuning voor bijdrage levert aan de zelfstandigheid van onze cliënten/patiënten en leerlingen. Dat geeft u een indruk wat u van onze ondersteuning kunt verwachten.

icn_aanmelden Created with Sketch. Ik wil me
aanmelden
icn_verwijzen Created with Sketch. Ik wil iemand
verwijzen
Ik wil het
aanbod bekijken
Ik wil een
vraag stellen
icn_verwijzen Created with Sketch.

Verwijzersformulier Arbeidsintegratie

Ik wil iemand verwijzen voor Arbeidsintegratie

Onderstaande cliënt/medewerker meld ik aan voor een beoordeling op indicatie voor poliklinische medisch specialistische revalidatiediagnostiek of voor de overige dienstverlening van Heliomare Arbeidsintegratie.

Toelichting AGB code

Heliomare Arbeidsintegratie kan voor zorg gerelateerde producten alleen declareren bij de zorgverzekeraar als er een persoonlijke AGB code wordt opgegeven of een AGB code van een supervisor.

Deze verplichting komt voort uit:  certificering declaraties van revalidatiecentra voor zorgverzekeraars’.Deze code heeft Heliomare nodig voor een geldige verwijzingdd-mm-jjjj


bij voorkeur is dit de leidinggevende* Arbeidsvermogen Analyse:

Een mix van diverse expertise producten, gecombineerd met een Quickscan. Met deze analyse wordt de totale belastbaarheid in kaart gebracht, zodat u als verwijzer met de verkregen informatie de re-integratie verder kan vormgeven en uw opdrachtgever gericht kunt adviseren. Wanneer een Arbeidsvermogen Analyse? Dit onderzoek kan ingezet worden als 2nd opinion, bij loonsancties en bij onjuist vastgestelde belastbaarheid.


Heliomare neemt contact met u op over de mogelijkheden
Heeft u een vraag over onze mogelijkheden, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het aanmeldpunt op onderstaand telefoonnummer.

 

 

ADVIES OF DIRECT VERWIJZEN

8.30 -17.00 uur

T 088 920 89 99