Menu
Hoe kunnen we u helpen? HELIOMARE BIEDT ONDERSTEUNING OP:
Niemand aan de zijlijn!

Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Daarom zetten wij iedere dag onze expertise, kwaliteit en onze mentaliteit in om onze belofte waar te maken. Uiteraard staan uw behoeften en wensen hierbij centraal. Wij werken dus graag samen met u en uw naasten!

We werken voor u aan resultaat

Heliomare begrijpt als dat een keuze voor behandeling, therapie, training, onderwijsvorm of andere ondersteuning gemakkelijker te maken is als u de resultaten daarvan kunt zien. We maken graag aantoonbaar wat onze ondersteuning voor bijdrage levert aan de zelfstandigheid van onze cliënten/patiënten en leerlingen. Dat geeft u een indruk wat u van onze ondersteuning kunt verwachten.

icn_aanmelden Created with Sketch. Ik wil me
aanmelden
icn_verwijzen Created with Sketch. Ik wil iemand
verwijzen
Ik wil het
aanbod bekijken
Ik wil een
vraag stellen

Voor professionals

Heliomare is een kennisorganisatie; de medewerkers zijn ons kapitaal. Het waarborgen van de kwaliteit van onze ondersteuning valt of staat bij de kennis en kunde van onze medewerkers. Dat betekent dat we onder andere blijvend investeren in het opleiden en (bij)scholen van de medewerkers, zodat we in een snel veranderende samenleving blijven voldoen aan de vraag van de cliënt.

Kennis delen met u als professionals

Op het gebied van deskundigheidsbevordering organiseert Heliomare regelmatig cursussen en workshops voor collega’s en externe professionals die zich willen ontwikkelen. Daarom biedt Heliomare een breed scala aan trainingen en workshops. Deze kunnen op maat worden gemaakt en worden incompany gegeven. Onze opdrachtgevers komen uit diverse bedrijfstakken, variërend van de staalindustrie tot non-profit organisaties.

Heeft u een specifiek verzoek, wilt u advies, begeleiding of heeft u een vraag op het gebied van deskundigheidsbevordering? Neem dan contact op met Marian de Boer van de H-academie T 088 920 80 46.
Bekijk ons aanbod in onderstaande a-z lijst.

Het heeft mij geholpen om signalen eerder op te vangen en te bespreken.

Over de training Verzuim- en preventiegesprekken

Deel dit bericht
Terug naar boven