Menu
Hoe kunnen we u helpen? HELIOMARE BIEDT ONDERSTEUNING OP:
Niemand aan de zijlijn!

Dat is waar wij voor staan. Ook als u een handicap, beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel heeft, wilt u meedoen in de maatschappij. Daarom zetten wij iedere dag onze expertise, kwaliteit en onze mentaliteit in om onze belofte waar te maken. Uiteraard staan uw behoeften en wensen hierbij centraal. Wij werken dus graag samen met u en uw naasten!

We werken voor u aan resultaat

Heliomare begrijpt als dat een keuze voor behandeling, therapie, training, onderwijsvorm of andere ondersteuning gemakkelijker te maken is als u de resultaten daarvan kunt zien. We maken graag aantoonbaar wat onze ondersteuning voor bijdrage levert aan de zelfstandigheid van onze cliënten/patiënten en leerlingen. Dat geeft u een indruk wat u van onze ondersteuning kunt verwachten.

icn_aanmelden Created with Sketch. Ik wil me
aanmelden
icn_verwijzen Created with Sketch. Ik wil iemand
verwijzen
Ik wil het
aanbod bekijken
Ik wil een
vraag stellen

Open dag voortgezet speciaal onderwijs Heliomare richting Arbeid

Tijdens de open dag krijg je een indruk van de dagelijkse gang van zaken op onze school. Er wordt die dagen gewoon les gegeven. Leerlingen leiden je graag rond door de school, zodat je kunt ervaren hoe het is om leerling bij ons te zijn. Uiteraard kun je onze professionals van onderwijs, revalidatie en sport ook spreken en vragen stellen.

Voor wie?

Deze open dag is voor iedereen. Voor jongeren met hun ouders en familieleden. En voor (zorg)instellingen, bedrijven, scholen etc.

Graag tot ziens op een van de open dagen!

 

Deel dit bericht
Terug naar boven
START DATUM EN TIJD

donderdag 22 februari 2018
11:00

EIND DATUM EN TIJD

donderdag 22 februari 2018
14:00

LOCATIE College voor voortgezet speciaal onderwijs (VSO) onderbouw De Velst 1
1963 KL Heemskerk